Ιστορια

Η DAILY TRANSPORT COMPANY ιδρύθηκε το 2002 με έδρα το Κερατσίνι Πειραιά και έχει πείρα επί σειρά ετών στις οδικές μεταφορές μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Το 2013,  η DAILY TRANSPORT προχωρά στην ίδρυση της μεταφορικής εταιρείας JUST IN TIME AE η οποία έχει στην κατοχή της σύγχρονο στόλο EURO 5 MEGA 105 m3 & ROAD TRAIN 125 m3 οχημάτων. Από το 2013 η DAILY TRANSPORT μεταφέρει τα εμπορεύματα της με τα  ιδιόκτητα οχήματα της.

Το 2014, η DAILY TRANSPORT ιδρύει στην Τουρκία την εταιρεία DAILY TRANSPORT LOJISTIK AS, την οποία πλαισιώνει με εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο σε συνδυασμό με τις σύγχρονες και οργανωμένες αποθήκες της εταιρείας οι οιποίες βρίσκονται και πολύ κοντά στο νέο μεγαλύτερο τελωνείο της Κωνσταντινούπολης, αυξάνουν την ποιότητα των υπηρεσιών των εταιρειών DAILY TRANSPORT Ελλάδος και Τουρκίας προς τους πελάτες τους  με πολύ πιο ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Η πρωτοποριακές αυτές κίνησεις, εξασφάλισαν την δυναμική μας είσοδο και την εδραίωση του ονόματός μας σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο της Ελληνικής & της Τούρκικης αγοράς.

Σκοπός μας είναι η άμεση και συνεπής εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Μέσω της DAILY TRANSPORT COMPANY διασφαλίζετε, ένα σύνολο υπηρεσιών, όπως:

  • Την υπεύθυνη διαχείριση  της μεταφοράς των εμπορευμάτων σας,
  • Την άμεση εξυπηρέτηση σας,
  • Τη συνεχή τεχνική υποστήριξη μας,
  • Την προσωπική μας επαφή με Ελλάδα και Τουρκία.
  • ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ χωρίς κρυφές χρεώσεις