Υπηρεσιες

Το πιο πλήρες φάσμα υπηρεσιών για την μεταφορά εκθεσιακού εξοπλισμού.

Απλοποιημένες και ταχύτατες διαδικασίες μεταφοράς των εμπορευμάτων σας από και προς Τουρκία, Γεωργία, Αρμενία, Ρωσία, Αζερμπαιτζάν, Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, με τη DAILY TRANSPORT ΕΛΛΑΔΟΣ & τη DAILY TRANSPORT LOJISTIK AS ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Η DAILY TRANSPORT LOJISTIK AS με έδρα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πόλεις τισ Τουρκίας, όπως :

Προύσα (BURSA), Σμύρνη (Izmir), Mαγνησία (MANISA), Άγκυρα (ANKARA), ΡΑΙΔΕΣΤΟ (TEKIRDAG), ΤΥΡΟΛΟΗ (CORLU), KIOYTAXEIA (KUTAHYA), ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ (KAYSERI), ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ (TRABZON), ΑΤΤΑΛΕΙΑ (ANTALYA), ΜΕΡΣΙΝΗ (MERSIN), ΑΔΑΝΑ (ADANA), ΙΚΟΝΙΟ (KONYA), ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ (GAZIANTEP), ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΤΑ (ISKENDERUN), BILECIK , ESKISEHIR, HATAY

Η Daily Transport συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες αξιόπιστες ναυτιλιακές εταιρείες σε προσυμφωνημένες τιμές, έχει τη προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές υπηρεσίες και στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών, που διασφαλίζεται από την επιτόπια παρουσία των επαγγελματιών συνεργατών μας στο χώρο του λιμανιού.

Η Daily Transport είναι σε θέση να σας προσφέρει πλέον το προϊόν της συνδυασμένης μεταφοράς τραίνου – αυτοκινήτου με 45αρι conex με μήκος 13,60 x 2,45 πλάτος x2,70 ύψος. 88,90 κυβικά.  Πρόκειται για κλειστού τύπου container που σας παρέχει την ασφάλεια των εμπορευμάτων σας, τον κυβισμό ενός φορτηγού, τον ίδιο χρόνο ταξιδιού αλλά μία σαφώς πιο οικονομική λύση.

Οι ειδικές υπηρεσίες που αναφέρονται παρακάτω παρέχουν μία γενική ενημέρωση των υπηρεσιών που προσφέρει η Daily Transport, από χώρα σε χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Μεταφορές πλήρων και ομαδικών φορτίων κρεμαστών και συσκευασμένων ενδυμάτων με ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά.

Υποκατηγορίες