Αρχικη
 • Ασφαλιστικες Υπηρεσιες

  ( class A, C, CMR)

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Προσαρμοσμενες Εγκαταστασεις

  (προσαρμοσμένος Μεσίτης, προσαρμοσμένη Αποθήκη)

  Charter Now

 • Αποθηκευση

  Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία

  Πληροφοριες

 • Μεταφορες

  Μεταφορές εσωτερικού και εξωτερικού

  Ο στολος

 • Εκθεσεις - Εκδηλωσεις

  Εκπρόσωποι και Οργανισμοί

  Περισσοτερα

 • Εμποριο

  Εμπορικές Εγκαταστάσεις

  Περισσοτερα

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ.

πληροφοριες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΕΝΤΥΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ.

πληροφοριες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.

πληροφοριες

Η DAILY TRANSPORT ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με την εταιρεία της DAILY TRANSPORT LOJISTIK AS στην Τουρκία παρέχει υπηρεσίες διεθνής οδικής μεταφοράς εμπορευμάτων από και προς την ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ , ΡΩΣΙΑ, ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Η DAILY TRANSPORT LOJISTIK AS με έδρα την Κωνσταντινούπολη, έχει πρόσβαση προς όλες τις πόλεις της Τουρκίας όπως :

Προύσα (BURSA), Σμύρνη (Izmir), Μαγνησία (MANISA), ANKARA, KUTAHYA, DENIZLI, AYDIN, BILECIK, TEKIRDAG, CORLU, ESKISEHIR, KONYA, KAYSERI, ADANA, ANTALYA, HATAY, MERSIN, ZONGULDAK, GAZIANTEP, TRABZON

Ποιοτική Εξυπηρέτηση

Η DAILY TRANSPORT παρέχει ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης φορτίων, εκτελωνισμού και συνδυασμενων μεταφορών (θαλάσσιες, οδικές, σιδηροδρομικές)

Η προτεραιότητα μας να σας παρέχουμε ποιοτική εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για τις σταθερές επαγγελματικές μας σχέσεις. Αναγνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σας είναι μοναδικές. Ίσως τα αγαθά σας πρέπει να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένους κανονισμούς και ρυθμίσεις ή χρειάζεστε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εισαγωγών. Θα προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας πλήρως στις ανάγκες σας.

Στη DAILY TRANSPORT, έχουμε μια ομάδα από έμπειρους, δημιουργικούς, αφοσιωμένους και επαγγελματίες ανθρώπους, που έχουν εκπαιδευτεί για να ανταποκριθούν πλήρως και με κάθε ευελιξία στις απαιτήσεις και στις ανάγκες σας. «Έχοντας πάντα τον πελάτη στο μυαλό τους»

Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως η διαχείριση του φορτίου σας κατευθείαν από την πόρτα του αποστολέα ως την πόρτα του αποδέκτη σε συνεργασία με τους διεθνείς συνεργάτες μας.

Έτσι, για το επόμενο αποστελλόμενο φορτίο σας, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά. Το μόνο που θα χρειαστεί να μας γνωστοποιήσετε είναι το τι θέλετε να μεταφέρετε, καθώς και το χρόνο και τόπο που θέλετε να αποσταλεί.  Εγγυούμαστε την πλήρη και συνεπή επαγγελματική παροχή διαμετακομιστικών υπηρεσιών στους πελάτες μας, που περιλαμβάνουν παραλαβή του φορτίου, συσκευασία, επιλογή του καταλληλότερου μεταφορικού μέσου ή συνδυασμού αυτών, καθώς επίσης και την διευθέτηση της ασφάλειας του φορτίου και του εκτελωνισμού αυτού.

Book and reserve transportation today

Customer Service


+30 210 4014024

Δευ 08:00 - 16:00
Τρι - Παρ 09:00 - 17:00